Laatste nieuws Loopsport

Eindstand AV Zaanland Loopklassement aangepast niet Floor maar Amber wint.,

Eindstand AV Zaanland Loopklassement, Laura, Ron, Floor en Roy winnaars. Dit waren de winnaars in de vorige versie van het Eindklassement, helaas is er met het optellen van de punten iets fout gegaan. Daarom een aangepaste versie hieronder.

Met het lopen van de 4e Vijfhoekparkloop van het jaar kwam er een einde aan het AV Zaanland Loopklassement van 2017. Na de 19 lopen van dit jaar eindigden Laura Hyslop, Joyce de Roo en Jacqueline Louwe-Zijlstra met achtereenvolgens 758, 736 en 706 punten op de plaatsen 1 t/m 3 bij de vrouwen, waarbij Joyce een extra eervolle vermelding krijgt omdat ze aan alle lopen heeft deelgenomen.

Ron Candenau, de winnaar bij de mannen, vergaarde 750 punten en liep ook alle lopen mee. Op plaats twee eindigde met 683 punten Jan Fris en op plaats drie vinden we Julio Mengod de man terug met een puntenaantal van 677.

Laura Hyslop in aktie tijdens de mistige 4e VijfhoekparkloopRon Candenau in aktie tijdens de mistige 4e Vijfhoekparkloop
Laura Hyslop en Ron candenau in aktie tijdens de mistige 4e Vijfhoekparkloop

Bij de jongens ging met 730 punten de overwinning naar Roy Deijkers gevold door Thijs Oppewal met 705 punten en met 615 punten eindigde Dante Staneke op plaats drie.
Bij de meisjes staat Amber Deijkers met een eerste plaats voor tweede plaats in tussen twee Bakkers, Pien Bakker op plaats twee en Floor Bakker op plaats drie. Puntenaantallen van de nummers 1 t/m 3 zijn achtereenvolgens 737, 714, 658 en 650 punten.

In totaal hebben precies 50 lopers (m/v) voldoende lopen meegedaan om opgenomen te worden in de eindstand van het AV Zaanland Loopklassement 2017.

jongens in aktie tijdens de laatste Vijfhoekparkloop van het jaar
jongens in aktie tijdens de laatste Vijfhoekparkloop van het jaar