Laatste nieuws Loopsport

Loopklassement en loopjaar afgesloten met 4e Vijfhoekparkloop

De laatste loop is gelopen en Henk Vos heeft de uitslag verwerkt en de eindstand van het AV Zaanland Loopklassement opgemaakt. Bij de meisjes is Malou de Gauw de winnares van het Loopklassement geworden voor Lisa van Kleef en Luna Huiberts.

Malou de Gauw
Malou de Gauw

Jelmer de Gauw won bij de jongens met op plaats twee en drie Roy Deijkers en Thomas van Kleef.

Bij de dames bestaat het podium uit Joyce de Roo, Laura Hyslop en Mia de Roo.
Sietse van der Pal was de beste bij de mannen, Mark Scheide werd tweede en Oscar  de Gauw had net een puntje meer dan Simon Richards en pakte plaats drie.

Jelmer de Gauw
Jelmer de Gauw

Joce de Roo is de enige die aan elke loop heeft meegedaan en er zijn twee loopsters (Malou de Gauw en Laura Hyslop) die er maar één hebbenm gemist.

4e Vijfhoekparkloop

De laatste Vijfhoekparkloop van het jaar werd een prooi voor Malou de Gauw (meisjes) en Jelmer de Gauw (jongens) bij de jeugd op de 1,5 km, de 5 km werd gewonnen door voor Jeske van der Pal (vrouwen) en Simon Richards (mannen) en tot slot de 10 km, daar waren Sonja van Zeelt (vrouwen) en Reinier Waldenaar (mannen) als eerste over de finish.

uitslag https://uitslagen.nl/uitslag?id=2018120103137

eindstand AV Zaanland Loopklassement

Foto's 4e Vijfhoekparkloop 2 en 4e Vijfhoekparkloop 1

Op zondag 27 januari 2019 is de 89e Jagersplasloop de eerstvolgende AV Zaanlandloop, met de 1,8 km voor de jeugd en de 4,5 en 10 km voor de overige lopers.

Dank aan Henk Vos en zijn vrijwilligers voor weer een jaar AV Zaanland lopen!