Laatste nieuws Jeugd

Een verslagje van de pupillencompetitie Edam (13 mei 2017)

De dag begon voor ons erg vroeg bij Av Edam. Senna en Liamm waren 1 van de eerste maar langzaam aan druppelde alle pupillen binnen en begonnen we steeds meer terrein te winnen met AV Zaanlanders, er werden tassen, stoelen, paraplus en tentjes neergezet.

We zijn eerst wezen kijken bij de C-tjes die hadden de estafette, en uiteraard deden ze dat uitstekend!

Na het aanmoedigen van de ploeggenootjes gingen we naar het bal werpen, ook daar hebben we laten zien wat we kunnen en zijn hoge scores bereikt door onze jongens en meisjes. Even een compliment voor de organisatie want er waren dit keer geen lange rijen en iedereen was snel aan de beurt.

Tussen de wedstrijden door hebben we vaak de paraplu tevoorschijn moeten halen want er vielen genoeg buien.

Na het balwerpen mochten de jongens aan de sprint beginnen.
Ik ben daar helaas niet bij gewest want het was ook tijd om met Senna mee gaan naar het hoogspringen. En ook de A1 deed het prima!

Na een paar broodjes en heel erg veel ge-heen en weer over de baan mochten de C-tjes aan het verspringen beginnen, Liamm heeft zelfs een p.r. gesprongen. ( dat dacht hij tenminste want hij wist niet zeker of hij ooit zo ver gesprongen had)

Omdat op zo een dag vliegt de tijd voorbij en voor Liamm was de tijd aangebroken voor de lange afstand en wat deden ze het goed!
Na enige vertraging mocht Senna bal werpen, sprinten en aan de lange afstand. Ook daar boekte we hele goede resultaten en om de dag nog goed af te sluiten kwam de zon door.

Al met al was het een natte maar gezellige dag!

Op naar de volgende competitie! (Die is ondertussen al geweest op onze eigen AV Zaanland baan.