Laatste nieuws Jeugd

Speciaal voor onze jeugd: het Zaans Topsport Collectief is gestart

Het Zaans Topsport Collectief (ZTC) werkt in de Zaanstreek samen met AV Zaanland en andere (top)sportverenigingen om een Talent Ontwikkel Programma (TOP) Fysiek en Support voor de sport talenten in de regio te realiseren, met als doel: fysieke en mentale vaardigheden te verbeteren. Kom 20 mei naar de informatiebijeenkomst.

  • Zit je op waterpolo, atletiek, volleybal, karate of korfbal?
  • Ga je volgend schooljaar naar de 1ste klas van de middelbare school?
  • Wil je elke dag met je sport bezig zijn samen met andere toppers?

Dan is dit iets voor jou. Kom naar de info-avond op maandag 20 mei!

Het ZTC gaat wekelijks een trainings- en support programma organiseren voor talenten van de volgende Zaanse topsporten: waterpolo, atletiek, volleybal, karate of korfbal.

  • 4 extra trainingen per week (buiten het programma van je vereniging om)
  • De trainingen zijn van 08.00-09.00 ‘s ochtends
  • De verenigingen KZ/THERMO4U, de Ham, de Zaan, Zaanland, volleybal Zaanstad en Lycurgus organiseren wekelijks een extra training voor deze talenten op de club.
  • Een keer per week trainen de talenten van alle sporten samen. Hier is veel ruimte voor plezier en gezelligheid. Je kunt dan ook veel van elkaar leren.

Drie van de vier trainingen zijn gericht op kracht en motorische ontwikkeling. De talenten worden hierdoor sterker, sneller en vaardiger op coordinatie-vlak. De prestaties zullen toenemen en blessures zullen afnemen.

Het programma start 1 juli 2019 en loopt 40 weken tot medio mei 2020 met kleine onderbrekingen. De eigen bijdrage is maximaal € 100 per maand.

Informatiebijeenkomst 20 mei

Kom naar de informatiebijeenkomst op maandag 20 mei, van 19.00-20.30 uur in Topsportcentrum de Koog Koog aan de Zaan.

Volg ZTC op Facebook en bekijk de flyer van Zaans Topsport Collectief.