Laatste nieuws Baanatletiek

Trainingskamp Kos 2015

Het is 0.30uur ’s nachts als ik mijn vrouw een kus geef en 3 keer een slaapkamerdeur open doe om mijn kinderen stiekem een kus te geven. Als ik de voordeur zacht achter mij dicht trek staat daar Bo samen met haar ouders klaar om mij een lift te geven naar Schiphol.

Het is donderdag 23 april en vandaag trainen Bo, Rik, Sophie, Frances en Jacky ’s middags niet bij Zaanland maar op een baan op het eiland Kos.

Het is het 3de jaar dat we daar komen en elk jaar hebben we nog een ander hotel genomen. Ditmaal zitten we op een prachtig resort op de “berg” boven de baan. Heerlijk afdalend naar beneden naar de baan, maar na de training super zwaar omhoog.

Het ontvangst op de baan is weer geweldig. Stergios en Makis staan voor ons klaar en zijn aanwezig als we ze nodig hebben, we kunnen materialen gebruiken en de nodige handjes worden weer geschud met de belangrijke personen.

Maar het belangrijkste is dat het heerlijk weer is en we kunnen super trainen. De dagen zien er simpel uit. ’s Morgens tussen 8 en 9 uur eten. De eerste training is van 10.00uur tot 12.00.uur, dan weer omhoog en om 13.30 uur zitten we aan de lunch. Dan relaxen(slapen of zonnen) tot de middag training van 17.00 uur tot 19.00 uur om vervolgens weer te gaan eten om 20.00 uur en dan na wat tv kijken of een spelletjes weer slapen.

Voor een kleine impressie: