Laatste nieuws Baanatletiek

Laatste mogelijkheid tot inschrijven 3e testloop, hulp gevraagd

RunnerInschrijven voor de 3e en laatste testloop van het jaar is via e-mail nog mogelijk tot zondag 17 mei en via de inschrijfformulieren in de kantine tot 21:00 uur op vrijdagavond 15 mei.

Vermeld in de e-mail je naam, geboortedatum of categorie (b.v. junior D of master 50+), welke afstand(en) je wilt lopen en je streeftijd. Op het programma staan weer de 1000, 1500, 3000 en 5000 meter. Houd de website in de gaten voor de serieindeling en aanvangstijden. Uiterlijk woensdagmiddag is de definitieve seriindeling en het definitieve chronoloog op de site terug te vinden.

Meld je alsjeblieft af als je ingeschreven staat en niet aan een afstand mee kan/wil doen. Zo kan de organisatie een goede serieindeling maken en, nog belangrijker, hebben de deelnemers genoeg tegestand in hun serie.

Mocht je om wat voor reden dan ook helaas niet meelopen, dan willen we je vragen om te helpen bij de finish. Vooral bij de drie- en vijfduizend meter hebben we nog rondentellers nodig om er voor te zorgen dat iedereen de juiste afstand aflegd en zo de tijd krijgt die hem of haar toekomt.

Meer informatie over de testlopen