Laatste nieuws AV Zaanland

TRX Training bij AV Zaanland!

Om de training goed af te kunnen wisselen en een volgende stap te kunnen zetten in prestatie verbetering hangt er nu een TRX systeem in het krachthonk bij AV Zaanland. Er hangt een uitgebreide beschrijving bij, waarin onder andere verschillende oefeningen staan en hoe je het beste gebruik kunt maken van de TRX. Als je vragen hebt, hoor ik het graag! Ik ben te bereiken op 0610558109 of via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Veel plezier en trainse!

2017 08 16 trxTRX Suspension training
De TRX training is ontstaan bij de Amerikaanse Navy Seals en ontwikkeld kracht, balans, flexibiliteit en core stabiliteit tegelijkertijd. De Suspension Trainer moet worden opgehangen aan een ankerpunt (Xmount/balk/deur/lantaarnpaal/boom) waarna u meteen kan beginnen met trainen. De TRX Suspension Trainer is een mobiel trainingsmiddel wat gebruik maakt van de zwaartekracht en het lichaamsgewicht van de gebruiker om de oefeningen uit te voeren. Met letterlijk honderden verschillende oefeningen, variaties en combinaties, komt er geen einde aan de mogelijkheden waarop je TRX kunt inzetten om te trainen of klanten te helpen hun doelen te bereiken.
Hoe zwaar de oefening wordt bepaalt de gebruiker zelf door simpelweg zijn/haar lichaamspositie aan te passen. Hierdoor voegt u meer or minder weerstand toe en heeft u zelf de controle over hoe hoog u de lat legt met elke oefening. Er is dus geen excuus om de oefening niet af te maken.

De oefeningen komen overeen met het natuurlijk bewegingspatroon en stimuleren daardoor een verbetering van de houding en het bewegingspatroon in het dagelijks leven.
Suspension Training is voor een zeer brede doelgroep geschikt en biedt een effectief trainingsprogramma dat op elk gewenst fitnessniveau kan worden toegepast. Met talloze functionele oefeningen zijn de mogelijkheden oneindig.

De TRX Suspension Trainer:
1. Zorgt voor een snelle en effectieve total-body work-out
2. Helpt een rock-solid core op te bouwen
3. Verhoogd spieruithoudingsvermogen
4. Is nuttig voor mensen van alle trainings niveau‘s (van topsporters tot senioren)
5. Kan overal gebruikt worden (sportschool, thuis, hotel of buiten)
Door gebruik te maken van je eigen lichaamsgewicht geeft de TRX Suspension Trainer een betere performance en functionaliteit dan grote trainingsmachines en stimuleert het de samenwerking van spieren in het hele lichaam.

TRX wordt onder meer gebruikt door trainers, atleten en het Amerikaanse leger. Duizenden mensen van alle fitness levels trainen nu met TRX: van mensen die zich gewoon goed willen voelen en er goed uit willen zien tot sommige van de meest elite atleten.

Voor meer info, zie onder andere www.trxtraining.nl of

Sportieve groet,
Jordi van Zelst
Fysiotherapeut