Laatste nieuws AV Zaanland

Terugkijken op 2014

Zoals elke commisie van AV Zaanland, heeft ook het Websiteteam een korte terugblik op 2014 gemaakt voor het jaarstuk.

2014, een nieuwe website!

In 2014 heeft het AV Zaanland Websiteteam een geheel nieuwe website gelanceerd.

De vorige website draaide op een oude versie van Joomla en kon daardoor makkelijk ten prooi vallen aan hackers en andere atletiekvijanden. Het was niet mogelijk de website over te zetten naar een nieuwe versie van Joomla.

De nieuwe website is ‘responsive’ gemaakt, d.w.z. de website is zowel op PC, tablet als op een smartphone goed te gebruiken. Daarin is de website wederom één van de voorlopers in atletiekland. Het nieuws is ingedeeld naar ledengroep. Op de de homepage wordt al het nieuws getoond, daarnaast is het mogelijk alleen nieuws voor Baanatletiek, Loopsport, Jeugd of over de club te zien.

Het websiteteam heeft de inhoud van de vorige website overgezet en daarbij verouderde informatie weggelaten. Alle leden zijn via de website en via een directe mailing gevraagd om actuele informatie aan te leveren. Helaas is aan deze oproep weinig gehoor gegeven. Op dit moment ontbreekt er nog informatie van met name Baanatletiek- en Jeugdgroepen. We hopen dat deze informatie in de komende tijd wordt aangeleverd.

René Bouwmeester, Ron van der Vorm, Esther van Bochove en Mike Alders

Algemene jaarvergadering op 9 maart

Maandag 9 maart is de Algemene Jaarvergadering voor alle leden. Bekijk de Agenda van de Algemene ledenvergadering.