Laatste nieuws AV Zaanland

Een nieuwe website!

Vandaag, 21 december 2014, is de nieuwe website van AV Zaanland live gegaan. De oude website is niet meer beschikbaar.

Waarom een nieuwe website?

De vorige website draaide op een oude versie van Joomla en kon daardoor makkelijk ten prooi vallen aan hackers en andere atletiekvijanden. We konden de website niet overzetten naar een nieuwe versie van Joomla.

Een ander belangrijke reden was dat we graag een website wilden die ook op een smartphone of tablet goed te gebruiken is. Ook dat is gelukt, probeer het maar eens uit!

Maar er is nog veel meer veranderd: Je kunt nu kiezen om alleen nieuws te zien van Baanatletiek, Jeugd, Loopsport of algemene clubinformatie. Op de homepage vind je nog steeds het belangrijkste nieuws voor iedereen. 

Stuur je feedback

We hebben alle fotoalbums, uitslagen van AV Zaanland-wedstrijden en vaste pagina's overgezet naar deze nieuwe site. Het kan zijn dat we ergens iets zijn vergeten of dat een link niet werkt. Meld het ons.

Mail ons ook als je je eigen groep mist op de nieuwe site. We missen namelijk nog van een aantal groepen actuele informatie. Laat je inspireren door de informatie die je nu vindt bij loopgroepen.

Stuur ons je feedback: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hopen dat je regelmatig zult terugkomen op deze vernieuwde website!

Het AV Zaanland Websiteteam

AV Zaanland Websiteteam
René, Esther, Ron, Menno & Mike